Жесток побой в Перник. Местна футболна легенда и настоящ треньор е в „Пирогов“ с множество травми след побой. Румен Андонов е нападнат в центъра на града.

Всички прокурори в Перник си направиха самоотвод, защото задържаният и след това освободен за случая е син на прокурор.

След като обявяват публично във „Фейсбук“ за побоя на треньора, със семейството се свързват много хора, които разказват за още подобни случаи. Според разказите им извършителят е един и същ. 

Пострадалите предоставиха на екипа на bTV Новините клипове с униженията над други перничани. 

Задържан за побоя, разпитан и след това освободен е 18-годишният Васил Михайлов. Пред екипа на bTV той отрече всички обвинения.

„Уж съм го ударил няколко пъти. Той е можел да избяга от агресора след първия удар. Аз съм с патерица, а и няма да взема да се напрягам заради някакъв си дъртак. Може някъде да не си е върнал парите и някой да го е пребил. Аз не мога да кажа, може да се е спънал“, каза Михайлов. 

Въпреки повече от 23 обвинения срещу Михайлов той няма нито една присъда. Хората си обясняват това, че баща му е прокурорът Бисер Михайлов.

Екипът на bTV Новините потърси за коментар Бисер Михайлов, но без успех. Той беше арестуван през 2010 г. за изнудване и лихварство. По-късно вината му не беше доказана и днес той е зам.-окръжен прокурор на Перник.