Едновременно с акцията в София, бяха премахнати и блокадите на кръстовища във Варна и Пловдив, както и на изхода на Стара Загора в посока Хасково. 

Полиция и жандармерия започват изместването на палатковия лагер на пътя Стара Загора - Хасково рано сутринта. По това време в него са шестима от протестиращите.

И полиция, и протестиращиq казват, че не е имало насилие.  Няма арестувани, но има санкционирани по Закона за движение по пътищата.

И във Варна акцията на полицията започва около 4,30. На мястото на блокадата пристигат десетки униформени и принуждават протестиращите да напуснат района.

По данни от полицията на мястото са присъствали 17 души. Извършена е проверка на личните им карти.

Часове по-късно задържаните бяха освободени и се завърнаха в лагера, а протестиращите обявиха, че тепърва ще обмислят следващи действия.

Барикадите в Пловдив оцеляха само няколко часа. 

След като полицаите пристигнали от всички страни  на кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Цар Борис III", започнала поименна проверка на протестиращите, разказват самите те. 

От МВР отчитат, че при акцията са  съставени  38 акта по закона за  движение по пътищата, един за липса на документ за самоличност и  един предупредителен протокол по Закона за МВР.

Също и на 6 от лицата, след  направената проверка, се установява, че имат криминални регистрации за кражби и  икономически престъпления.