Броени дни остават до старта на най-дългоочакваното шоу тази есен – „Фермата”.

Голямата тайна беше разкрита днес от продуцентите на предаването и представители на bTV. 21 участници, които влизат в третия сезон  на шоуто,  ще открият, че ферма на практика няма и първата им мисия ще бъде да  построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви удобства на цивилизацията - вода, ток и комуникации, и ще трябва със знанията и уменията си да градят всичко от нулата.

На специално събитие главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала и продуцентите на предаването показаха на медиите едно от най-важните места, където ще се развива успешният риалити формат.

Снимка: bTV

Арената за дуели е мястото, на което всяка неделя ще се решава съдбата на участниците – кой отпада и кой продължава. bTV ще излъчва шоуто шест пъти в седмицата с епизоди от 90 минути и вълнуващи неделни дуели.

Третият сезон на „Фермата” обещава да бъде най-суровият и най-вълнуващият досег. 

„Голямата новина е, че ферма няма, което на чист български означава, че нашите участници ще бъдат посрещнати от едни наистина много сурови условия. Ще трябва да спят под открито небе, нямат да имат легла, няма да имат абсолютно никакви удобства и ще трябва сами да си изградят своята ферма от самото начало. Затова сезонът ни се казва „Фермата 3 - Ново начало”, обясни водещият и продуцент Андрей Арнаудов.

Снимка: bTV

„Ние от bTV Media Group винаги се стремим да осигуряваме на нашите зрители най-качествените предавания, и да поддържаме лидерската си позиция на българския телевизионен пазар. Затова сме изключително горди да представим третия сезон на "Фермата" в есенната програмна схема на bTV. Шоуто е сред най-увлекателните, забавни и смислени продукции в България”, посочи Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.