Тази седмица „Шоуто на Николаос Цитиридис“ готви нова порция забавни моменти в най-новата  поредица на шоуто -  „Николаос+“. В новия епизод, заедно с Николаос в приключението ще се впусне „през глава“ и едно от любимите лица от родната музикална сцена, но кое е то – зрителите предстои да разберат.

Те ще се дегизират като улични музиканти и ще изнесат концерт насред централна софийска улица, пред напълно непознати. Дали минувачите ще оценят изпълненията им и ще познаят ли кой се крие зад тях? И как ще реагират хората, когато се срещнат лице в лице с гласовития изпълнител и шеговития водещ на късното шоу –  ще стане ясно в сряда вечер точно в 22:30 ч. по bTV.

Новият елемент в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира в началото на месеца и предизвика огромен интерес и положителни реакции от страна на зрителите и онлайн потребителите. Широки са и усмивките на хората, които Николаос среща всеки път. В епизодите на „Николаос+“ водещият ще продължава да „напуска“ студиото, за да се впуска в най-неочаквани роли и различни, комични ситуации.

Първото на издание на  „НИКОЛАОС +“ можете да си припомните тук, а ето и кои са гостите в предаването тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!