Моите очаквания от един президент не са това дали може да се върти на лост, или не може, а съвсем други. Това коментира в студиото на „Тази сутрин” пиар експертът Нидал Алгафари по повод коремното възлизане, което направи в Пловдив президентът Румен Радев.

„Ако ми кажат, че това е спонтанност, трябва да бъдат уволнени три-четвърти от тези, които работят за него от НСО”, коментира експертът.

„Очакванията от хора, които са министър-председатели или президенти, не са да имат мускули по тялото си, а да имат нещо в главата си”, посочи Алгафари.

„Когато избирателите са гласували за него, не са очаквали да прави салто мортале или да скача на батут”, каза още той.  

Колко е спонтанно, не знам, каза и пиар експертът Арман Бабикян. Това са инцидентни актове, може да са част от някаква стратегия, които трябва да покажат юначеството на юнака, който трябва да води бащина дружина, отбеляза той.

„Ще се изненадам, ако видим някой от тях, който инцидентно решава да играе шах в Докторската градинка. Представяте ли си – спира, случайно вади шах и започва да играе. Или пък извиква кмета Фандъкова и казва: Дай да хвърлим една табла, така и така сме пред Народния театър. Никой не си представя подобни инцидентни случки”, каза Бабикян.  

„Тази глупост е събитие само в социалните мрежи, защото на хората им е интересно, че някакъв човек в костюм прави коремни, а пък той на всичко отгоре бил и президентът”, допълни пиар експертът.