Десетки жени помолиха от Света Богородица за благословия, с която да си родят детенце. Това се случи по време на молебена за чадородие, провел се в църквата „Света Богородица” в асеновградския квартал Горни воден. Молебенът  се провежда   за четвърта поредна година с подкрепата на фондация „Искам бебе“.

Снимка: btvnovinite.bg

Семейството на  Ирина и Димитър  е доказателство, че  чудеса се случват. Двамата стават родители  след горещи молби, отправени пред иконата на Света Богородица от храма – преди седем години се раждат близначките им.

„За църквата знаем доста отдавна, след като измолихме нашите деца оттука, на 7 години станаха, тук са кръщавани –Ана и Мария, кръстени на Богородица и на нейната майка”, споделя майката Ирина Георгиева.

Родителите разказват, че именно силната вяра ги е дарила с рожби.

Снимка: btvnovinite.bg

Чудотворната икона на Божията майка, наречена „Златна ябълка”  е последната надежда на десетки жени да чуят плача на детето си.

Историите, в които чудотворната икона на Богородица  е дарила жени с деца се предават от уста на уста.

В страната ни има над 200 000 двойки с репродуктивни проблеми.Пътят към целта им е труден,в много от случаите  само силната вяра в чудотворната сила на майка Богородица ги крепи.

 

Снимка: btvnovinite.bg