Водещите на предаването "Търси се" Меги Димчева и Нели Хаджийска са гласували с хартиена бюлетина, споделиха сами те в изборното студио на bTV "Новият парламент".

"С много емоция се гласува на тези избори. Назад в годините съм гласувала наказателно. Мисля, че в последните години се върна позитивният вот. Хората вече имат своите фаворити, сравнение с миналата година избирателната активност е по-голяма", смята Нели.

На въпрос какво му липсва на идеалния депутат Нели смята, че това е нормалност. А според Меги качеството, което му липсва, е добронамереност.

"Едно е да си ТВ водещ, друго е да влезеш в политиката. Липсва университет за политици. Всеки си мисли, че може да стане политик, това една голяма клопка", каза още Нели, която смята, че напливът на хора към политиката й прилича на факта, че в днешно време всички пишат и издават книги.

"В политиката в последните години се въртят едни и същи хора"- споделя впечатленията си Меги и добавя - "В политиката не трябва да има пенкилери, защото такива хора няма - хора, които разбират от всичко".

"Не спирайте да вярвате, че вашият глас има значение", пожелаха двете водещи за финал.

Още за Меги и Нели от Ladyzone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!