Още една заявка преди изборите - лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов предложи на шампиона по бокс Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот на страната.

Пулев и Москов се срещнаха в залата за бокс. А Москов предупреди Кубрат, че политиката не е честна игра като бокса, но въпреки това отправи поканата.

„Да се качи на ринга, ама не на тоя, а на един много по-тежък страшен и мръсен ринг, защото тука е чисто и е ясно“, заяви Москов.

„Това е решение, което в моя живот е изключително важно, не е просто да сменя автомобила – трябва да помисля, той ми отговори, че няма никакво време и трябва до вторник да дам отговор, което, нали, за това кратко време аз наистина трябва да помисля, защото това е много сериозно решение за мен лично“, заяви Пулев.

Москов призна, че вече е чул упреци за идеята Пулев да влезе в политиката.

Снимка: btvnovinite.bg

„Чух и много отвратителни неща - ама той не става, той как говорел, какво мислел за лихвата върху либора. Ако на Вас и на вашите зрители не ви е станало ясно, че могат с часове да говорят за лихвата и за европейската директива и нейното приложение и от това няма промяна, тогава не сме разбрали нищо“, каза лидерът на КОД.

„Аз съм човек, който няма да взима самостоятелни решения, аз съм човек, който винаги ще се допита до специалисти във всяка една сфера и смятам, че специалисти трябва да решават, а не шуробаджанащина, нали ваши познати, приятели и т.н.“, заяви Пулев.

Пулев посочи още, че не се притеснява, че името му може да бъде употребено за политически имидж и привличане на избиратели.