Крадци съблякоха и обраха дете в автобус в столицата. 14-годишно момче е обрано от трима младежи пред погледите на шофьора и пътниците.

Никой от пътниците не е оказал помощ, дори шофьорът. Когато той спрял без да отваря вратите, за да задържи обирджиите, докато дойдат полицаи, нападателите почти изкъртили едната врата и напуснали рейса с дрехите на момчето.

Очевидка на инцидента предпочете да разкаже за случая, без да показва лицето си:

„В тази ситуация ме възмути, че шофьорът каза: „Ами това е България“, и продължи да пътува. А ние се развикахме да затвори вратите, да спре, като очаквахме, между другото, че полицията ще спре, тя е автопатрул. Аз съм бивш криминален репортер и знам, че при такива неща автобусът трябва да спре и да дойде автопатрул на място. Нищо такова не стана. Автобусът си продължи, а от полицията, тази жена затвори телефона и каза  – Момче, от полицията казаха да подадете сигнал в районното с родителите си. Чак тогава това момче каза – Аз съм на 14 г., аз съм от провинцията, живея в пансион, карате, спортно училище, ЦСКА. И започна да ни обяснява, че дрехите му са с надпис ЦСКА“, разказа свидетелката.