"Докато американските медии се готвеха да се упражняват с фалшивата новина за въображаемата връзка на „Възраждане“ с въображаемите „руски шпиони“ в Англия, стана ясно, че в София е убит Алексей Петров. Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България".

Това казва в позиция до медиите лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. По думите му е публична тайна, че той е бил свързан с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, са основа за опити за кадруването в МВР и службите.

"Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ПП-ДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик и внезапните покушения срещу знакови престъпни фигури като Къро и сега Петров", посочва още Костадинов.

"Едно е ясно - мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата колониална територия", завършва той.

Следете всичко по темата в нашия онлайн репортаж: