Неканен гост нахлу в студиото на "Арената" с водещ Мария Цънцарова в bTV, но истината е, че никой не посмя дори да опита да го спре. Как се спира човек в тежка категория, побеждавал едни от най-добрите боксьори в света? Разбира се, че говорим за Кубрат Пулев.

Кобрата все пак се извини на публиката и на водещата, както и на нейните събеседници, а и побърза да обяви, че идва с мир. "Идвам, за да подкрепя брат ми и да ви кажа колко важно е да гласуваме", каза по-големият от клана Пулеви в студиото. Появата му, съвсем очаквано, предизвика бурни аплодисмени от публиката в залата.

С аплодисменти беше удостоен и брат му Тервел за своите искрени и силни думи в студиото:

„Мисля, че българинът трябва да има повече самочувствие да изисква повече неща от политиците, да стои по-често под прозорците им. Ако ние ги оставим на спокойствие, е естествено да си въртят схемите."

Тервел Пулев обрисува отлично политическата криза в България с боксови термини.
Снимка: Lap.bg

На бронзовия медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон бе зададен интригуващ въпрос:

С кои боксови термини би окачествил политическата обстановка в България?

Тервел Пулев не спести нищо на българските политици в студиото на bTV.
Снимка: Lap.bg

"Боксьорът е в глуха защита, получава удари отвсякъде и целия му щаб мисли само за себе си, без да знае какви насоки да му даде", отговори професионално Тервел, който в момента е в Топ 10 на планетата в полутежка категория на професионалния ринг, а до края на годината стяга нов мач, който би го доближил до мечтаната битка за световна титла.