Изненадайте любимия човек с вино и стихове на 14 февруари! За първи път литературният клуб "Перото" в НДК отваря врати само за влюбените, които искат да кажат на половинката си "Обичам те!".

Ралица и Дани живеят в София. Преди година двамата се срещат случайно в литературния клуб в НДК. Ралица е дошла със сестра си и не подозира, че е направила силно впечатление на Дани, който я гледа от съседната маса.

„Дойдохме и седнахме на онзи прословут диван, когато моят момък ме е забелязал, аз не съм го търсила, не съм го гледала, и ме е харесал”, разказва Ралица.

Въпреки срамежливостта си футболистът Даниел намира начин да се запознае с Ралица.

„Аз тъкмо се бях върнал от футболен мач, и контузен, заставам на бара и я гледам. И с доста упоритост доста време ми отне да й покажа колко я харесвам и искам да бъда с нея, но най-накрая спечелих”, признава Даниел.

За да спечелите и вие човека, когото харесвате, можете да го изненадате на 14 февруари сред приятната компания на книгите.

“Всеки може да напише по едно любовно послание и прати на нашия имейл стихотворението заедно с контактите на човека, към когото е адресирано. Ние се свързваме с лицето, към когото е адресирано, и му казваме, че на 14 февруари той трябва да дойде в литературен клуб "Перото", обяснява Деница Аргипулос, управител на литературен клуб „Перото”.

Още информация можете да откриете в сайта на Националния дворец на културата.