Как се прави ефективна реклама в интернет, Programmatic и Big Data в действие? Как се финансират стартиращи компании и какво е бъдещето на wearable технологиите? Само за ден на две сцени (синя за маркетинг и рекламни специалисти и червена за предприемачи и инвеститори) тези и много други въпроси ще намерят отговор от над 40 международни експерти от Google, GfK, VivaKi, Intel Capital и много други.  

“Остават по малко от 10 дни до Webit CEE Digital Summit (9 април), където ще срещнете всички основни участници от екосистемата в България и Централна и Източна Европа – рекламодатели от телеком, финансовата, фармацевтичната, FMCG и автомобилната индустрии, агенции, медии, технологични компании, startup-и и инвеститори - каза Пламен Русев, председател на Webit Congress. - Тази година освен знаменателните кийнот презентации на маркетинг, рекламни и технологични експерти, сцените на Webit ще видите най-горещите стартиращи компании и инвеститори от региона“.

“Над 1000 човека вече се регистрираха и очакваме оставащите 200 места да бъдат изчерпани до сряда“, коментира Аниела Русева, изп. директор на Webit Congress.

Организаторите споделят още, че тази година след официалното откриване Webit CEE ще се проведе в две отделни зали:

Синя зала - Digital Marketing Summit - за дигитална реклама, маркетинг, продажби, социални медии, измервания и системи за работа с клиенти;

Червена зала - Leaders Summit - за стартиращи компании, предприемачи и инвестицииВижте кои са изключителните лектори и пълната програма на събитието тук >>

Синята зала ще бъде арена за дискусии около най-горещите теми за индустрията: "Часът на Google" с представители на гиганта, ще дискутира създаване на брандове в дигиталния век и ефективна Google реклама. Други основни теми са как Big Data променя света на дигиталната реклама, Programmatic, инструменти и практики за успешни продажби онлайн, wearable технологиите и тяхното влияние върху маркетинга в здравеопазването, фармацията, финанси, FMCG и други.

Червената зала ще събере предприемачи, стартиращи компании, инвеститори и програмисти, които ще дискутират теми за стартиране на успешни SAAS компании, излизане на международни пазари, привличане на инвестиции, ползване на платформи.

Някои от най-добрите БГ компании ще се представят на сцената пред инвеститори от Intel Capital, EarlyBird, SevenVentures и много други.

Денят ще завърши с два изключителни workshop-а на теми: Systematic Innovation и Customer Profiling.

Събитието ще се проведе в Sofia Event Center, Paradise Mall, София.

Webit CEE Digital Summit се осъществява със съдействието на SuperHosting.bg, UniCredit BulBank, IBM, Google, Sociomantic, Httpool, bTV, NetInfo, Mail.bg, Mall Advertising, MetroReklama, pCloud, SEC и много други! За поредна година събитието е под патронажа на кмета на София.