Вчера в ефира на bTV със специален над тричасов епизод бе показана развръзката във втория сезон на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“. Съдбоносният избор на Евгени Генчев бе проследен от 34,3% или повече от 1/3 от телевизионната аудитория в четвъртък вечер, показват данните на пипълметричната агенция ГАРБ във възрастовата група 18+.

Снимка: bTV

Виртуозният пианист разкри любовта си пред модела Валерия Георгиева, която изрече заветното „Да!“ на направеното предложение за брак. Развитието на отношенията между Евгени и дамите в сезон 2 на „Ергенът“ бе една от най-обсъжданите и горещи теми в България в последните месеци.

Снимка: bTV

През целия сезон емоциите и събитията в шоуто вълнуваха зрителите, които съпреживяваха всяка индивидуална или групова среща, всеки поглед, всяко докосване. Пътят на всяка една дама към сърцето на Евгени проследиха 27,7% от зрителите, което утвърди сезон 2 на „Ергенът“ за най-гледаното предаване в часовете и дните на неговото излъчване.

Снимка: bTV

На специална Церемония Евгени покани двете претендентки, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – моделът Валерия Георгиева и редакторката Елена-Антоанета Сергова.

Снимка: bTV

Своя избор за спътница в живота музикантът направи в лицето на Валерия. Той за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си и да признае, че е влюбен.

Тази вечер зрителите на bTV ще станат свидетели на първата телевизионна поява на Евгени и Валерия след финала на формата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Как се развиват отношенията на звездната двойка в реалния живот ще стане ясно довечера от 22 ч. по bTV.

Кастингите за третия сезон на „Ергенът“ продължават, а всяка дама, която копнее да изживее своята вълнуваща романтична приказка и да срещне истинската любов, може да попълни формата от тук.