Постоянен арест за бившия полицай, обвинен за грабежа в банката в Дупница.  Крум Йорданов обясни обира с финансови затруднения.

Дъщерята на смелата касиерка, която осуети бягството му, говори ексклузивно пред bTV.

Снимка: bTV

6 изстрела и няколко удара не успяват да паникьосат касиерката Цецка Цекина. Тя заключва въоръжения нападател в банковото помещение. Днес жената все още е в шок, разказва дъщеря й.

„Има и някои физически наранявания, които се надявам скоро да отшумят, но психически се чувства много зле, много е изплашена. Не желае да говори за това нещо, дори ние от семейството не знаем какво точно се е случило от първо лице“, споделя Весела Цекина, дъщеря на Цецка Цекина.  

Снимка: bTV

Семейството научава за обира от интернет и веднага се отправя към банковия клон.
 
„Това, което видях, беше, че ризата й е скъсана и има някаква синина на гърба и куцаше. Майка ми доказа, че е истински боец. Постъпката й е изключително смела. Да, тя е такава и по принцип в живота“, споделя дъщерята на смелата касиерка.

Снимка: bTV

С качулка и маска мъжът влезе в съда. Но запази мълчание.
 
Пред съдията обаче каза, че с жена му имали много кредити и затова действал импулсивно, за което сега съжалява. Но и до днес не си спомня къде е скрил пистолета, с който нахлул в банката.
 
„Видяхте докъде докарахме хората, до какво състояние, сериозни и отговорни хора да вършат безумие и глупости. Това мога да кажа“, заяви адвокатът Сашо Янев.
 
Крум Йорданов е завършил психология и е работил 19 години в системата на МВР.