Асфалт трябва, както и много други неща. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в отговор на президента Румен Радев.

По-рано днес държавният глава каза, че не може да се мисли само в перспективата на полагане на тръби и на асфалт:

„Инфраструктурата е важна, но, ако искаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност, заяви пред журналисти президентът, който е в Естония.

От Кърджали, където заедно със спортния министър Красен Кралев, направи първа копка на многофунционална зала, Цвета Караянчева призова Румен Радев да помогне на страната си, а критиката му да е конкретна и с ясни аргументи.

„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човек, който наистина мисли за бъдещето на България. Защото не може да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и още много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза, намира възможности и средства да помага на гражданите, без да прави излишни демонстрации и политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогнe“, призова Караянчева.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!