Машинното гласуване на изборите през юли е било манипулирано и сега се готви подобен сценарий, предупреди в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той разкритикува отново служебната власт, назначена от президента.

Борисов се обърна първо към футболистите с призив да играят само по обед, за да не трупат големи сметки за осветление.

"Довечера в 20 часа борсата ще затвори на 567 лева на мегаватчас. При лошия Бойко 10 години на 70 лева!", каза още лидерът на ГЕРБ. 

Същото било и с природния газ: "Цената на газа го изпуснаха. Борисов беше лош. Но дали е в Кремъл, дали е във Вашингтон – тръбите са ни пълни с газ. За да си запълниш бюджета, трябва да се обърнеш към пътя на Копринката. Крадливи и не могат. Един път на Копринката – това е, което създадоха по най-добрия образец. Спецов ме кани да му давам сигнали за пътя на Копринката. На него точно и на Бойко Рашков, който им е чадър”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че очаква да бъде издаден "Aкт 16" за кораба край Камен бряг: "Радев вика: "Борисов е виновен!" За кое?! Че ти потъна корабът? Че не сме били взели мерки. А какви мерки да вземем – да ти наслагаме кранове в морето и да чакаме някой да се удари в скалите“.

Бившият премиер коментира и кандидатурата за депутат на рапъра Ицо Хазарта: "От чалгата ще минем на рап и след 3-4 месеца пак ще кажете дайте пари, защото държавата не дава."

Лидерът на партията не пропусна и епидемията и обвини властта за смъртността от COVID-19: "Сега в момента унищожават ваксини. Норвежците по-прости ли са от нас – взеха нашите ваксини да се ваксинират трети път!", каза Борисов.