Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре. Видяхме, няколко имена се спрегнаха, без да сме говорили с тях – Балтов го изчегъртаха, на Даниел Вълчев изкараха жена му какво говорила за мен. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Провадия.

Той обърна внимание, че "ГЕРБ води в четири агенции временно с по 7-8%" и че Йорданка Фандъкова не е канидатът за президента.

"Защо е временно според вас? Защото се направиха на луди и не промениха закона да броим квитанциите между машините и нелицензирания софтуер, за да могат последните два-три дена да броят така, както им е угодно", каза още лидерът на ГЕРБ.

По думите му сега носят флашки, а те са издайнически някой път.

"Както издадоха политическата корупция в момента - как се купуват цели партии с торбите от Пламен Узунов.  Понеже се намираме в този край, от който е тръгнала цивилизацията, за съжаление, той отново ще бъде беден и труднодостъпен, защото именно учредителят на новите партии Василев брутално взе парите за магистрала "Хемус", добави Борисов.

По думите му бившият финансов министър е излгал пенсионерите, за да гласуват за Радев.

"Вие видяхте колко кратко прессъобщение беше вчера кой назначава Спецов от президенството. Единственият господар, диктатор в България - се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър, а той казва, че ще работи със Спецов", каза още Борисов.

Според него партиите трябва да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, публично известна като „Жан-Виденовата зима”, която за Борисов сега ще бъде „Румен-Радевата зима”.

Борисов заяви, че ако ГЕРБ спечели изборите на 14 ноември, ще се обърнат за подкрепа към всички партии.