Гласувах за единствената демократична партия, Европа доживя да види избори по венецуелски, по мадурски. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува в Банкя.

„Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века – влизат „специалисти“ и пипат машините. С часове висят хората по опашките, а ЦИК спи – хиляди жалби, спрени машини, няма хартия, няма принтери, тотален хаос“, изреди бившият премиер.

Снимка: bTV

Според него през последната седмица ГЕРБ са преживели „терор“ и запита „какво са правили в циганските махали другите партии“.

„Нека да завършим живи и здрави, аз съм благодарен на Господ, че ни оставиха живи. Тези как не ни затвориха, как не ни убиха… Те са като едни деветосептемврийци, давали са на прасетата хора същите те“, допълни още Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията няма да иска касиране на вота: „Тези трябва да покажат докрай истинските си мутрински номера“.

Снимка: bTV

С кого ще работи ГЕРБ в следващия парламент? „Кой да подкрепиш, не се знае кой ще влезе. Чакай да свърши всичко, не е за разговор сега“ – така отговори Бойко Борисов на въпроса на bTV.