bTV Media Group представи днес най-новите си проекти в своето дигитално портфолио.

Двете нови уеб страници с интересни видео подкастове бяха представени на специално събитие с клиентите и партньорите на bTV.

businessnovinite.bg е дигиталното пространство, където сложният свят на икономиката и финансите е обяснен по лесен и разбираем начин. Водещ на "Бизнес видео подкаст" е Спас Стамболски. Неговите гости ще разказват как да управляваме успешно парите и бизнеса си.

„Аз доста дълго търсих точното определение за труда на екипите, които седят зад целия този проект и други проекти в дигитална среда. И това е бижутерство. Те шлифоват, полират, намират най-добрите идеи и накрая излизат със страхотен резултат и блясък“, каза Зоя Василева, мениджър дигитални продажби.

Спортната редакция на bTV е с чисто нов сайт - btvsport.bg. Флорина Иванова и Петър Бакърджиев пък застават зад микрофона на подкаста "За спорта без клишета". Харизматичните журналисти ще предизвикат събеседниците си за нетипичен разговор. Ексклузивната поредица "Жените на България" ни представя историите на жени, които ще ни вдъхновят. А скритият досега, от публиката, свят на братя Пулеви е част обаче от дигиталния свят на bTV.

“bTV инвестира не само в телевизионно съдържание, но и в дигитални платформи и в дигитални проекти. Нашите потребители и клиенти трябва да са сигурни, че получават продукт с най-високо качество и страхотно съдържание“, заяви Тонислав Попов, главен финансов и изпълнителен директор в bTV.

bTV Media Group обещава още дигитални проекти, с които да отговори на високите изисквания на аудиторията.