Продуцентът на "Фермата" Андрей Арнаудов и сценаристът Мирон Крумов гостуват в специалното изборно студио на bTV. Иван Христов, който също е продуцент на "Фермата", е в болница с ковид, но въпреки това е гласувал. 

"Никога не съм продавал гласа си!" - казва Андрей. Той споделя, че често познава резултатите от изборите и така печели басове с приятели. 

"Посланието за купуването и продаването на гласове обаче някои българи го разбират като престъпление само ако ги хванат" - коментира темата Мирон. 

И според двамата човек може да сбъдва мечтите си в България, но зависи какви точно са тези мечтите.  

"Би трябвало щастието и успехите на всеки човек да са въпрос на лични качества. А политиката трябва само да създаде определени правила" - категоричен е Андрей Арнаудов. 

Според сценариста на "Фермата" пък повечето хора са склонни да се борят за по-предметни стимули, като цени на бензина или данъци.

"Имаме още да учим за това да си отстояваме идеалите. Гласуването е задължително и ако не идеш 3 пъти да гласуваш, си губиш правото. А е глупаво човек да го загуби само защото не го интересува."

Андрей обобщава, че България е хубаво място за живеене, не заради държавата, а заради отношенията между хората: "Ние сме едно от готините места, където можеш да седнеш и да изпиеш една ракия с приятелите си."