Премиерът Бойко Борисов е в личната си година на общуване, срещи, познанства, позволяваща успешно провеждане на междудържавни разговори. Така Светлана Тилкова – Алена, коментира срещата между министър- председателя Бойко Борисов и премиера на Русия Дмитрий Медведев в София в предаването „Важното, казано на глас“ по bTV радио.

По думите й мигът в който премиерът Медведев стъпва на българска земя, композиран спрямо неговата лична година, е носител на кармична разплата, материални стремежи, не само лични, но и за Русия. „Предупреждавам да си имаме едно наум! Постигането им ще преминава през спадове и възходи, въпреки подписването на договорености между двете държави, защото трудностите ще възникват неочаквано“, каза тя.

Снимка: Ладислав Цветков

Алена коментира и личните хороскопи на двамата премиери така: „Гордостта, притежавана и от Борисов, и Медведев, възвеличаването на егото им, умението да говорят, защото и двамата са подвластни на своя управител Меркурий, но без емоционални изблици, дори и добронамерени, може да доведе до противопоставяне между двете държави, докато се стигне до златната среда на правилните решения. Ако това се случи в рамките на 2019 година, България може да извлече полза за своята икономика. Важно изискване е нашето правителство да държи на исканията си, в полза на държавата ни и да не отстъпва нито една крачка назад, само за да имаме топли отношения, защото тази представа за "нормалност" в отношенията е измамна. Да сме българофили е печеливша позиция.“

Снимка: btvnovinite.bg

Попитана как ще коментира личните хороскопи на тримата лидери в „Обединени патриоти“ и напрежението между тях в последните месеци, Алена обясни, че композитната им карма изисква да се смирят, да не си мерят мускулите като  подрастващи момчета, да се подчинят на Съдбата си, която им е позволила да са на заеманите от тях лидерски позиции. „Да не създават ненужно напрежение не в България, а между своите избиратели, за да не бъдат изоставени от хората, на които разчитат. Силата им е в обединението“, допълни тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!