Млад мъж, автор на множество нападения срещу непознати хора, предимно жени, е вече с обвинение в ареста.

Пловдивският районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение на 24-годишния Иван Ставрев. Той е нападнал брутално в подлез 29-годишна жена. Агресията е заснета на видеокамера и е без видима причина.

"Жената минава зад извършителя, без абсолютно никакъв начин да го провокира. Той се обръща и я удря със шут в областта на бедрото - толкова силно, че лично за мен остава неясно как тази жена не падна по очи", коментира Атанас Илиев, заместник-районен прокурор на Пловдив.

Ставрев е автор на няколко подобни хулигански нападения в "Капана". Две от тях са заснети от камери за наблюдение. При едното той заплашва с нож мъж, а при другото - чупи очилата на непозната жена, която се храни в заведение.

Пред съда Ставрев заяви, че бил изнервен, защото предишния ден работил само за 20 лева и отрече да е нанасял удари.

"Има видеозапис, на който се вижда нещо като удар, но той не е ясен. Доколкото знам от моя подзащитен, той ѝ е искал пари, но тя му се е изсмяла или нещо му е казала ехидно", казва адвокат Пламен Бонев, защитник на Иван Ставрев.

До момента младият мъж е осъждан три пъти за кражба и за хулиганство. 

Във видеото гледайте разказа на ресторантьора Ивайло Малинов, който също е бил жертва на агресия от страна на Иван Ставрев!