21.02.2021 - според нумеролозите това е една от огледалните дати с необичайна енергия. Носи ли късмет този ден и за какво да внимаваме на такива дати?

Ново начало за Виктория и Димо Груеви в живота им като семейство и неслучайно избрана дата за събитието. Огледалните дати носят промени, притежават специална енергия и могат да повлиаят на съдбата. Затова и двойката избира този ден за свой.

„Аз съм родената на 21, на 21 се запознахме, на 21 разбрах, че съм бременна и 21-ва ще е година, която за нас е ново начало“, казва Виктория.

На дни като днешния е хубаво да се откажем от лоши навици, негативни мисли и лоши дела, казват експертите, които разчитат числата.

„Всяка една огледална дата, както и да се получава, тя се води царско число т.е. деня има криле. Всичко, което е ново, иновативно, всяка една новост, авангардно решение мисъл, това е ерата на водолея“, казва нумерологът Ели Маринова.

Но въпреки, че царските числа се свързват с позитиви, трябва да внимаваме.
„Петицата и тройката са шопинг, ако се задълбаем по-сериозно в нумерологията. Човек трябва да внимава с парите, да не взима заеми, да не дава заеми днес“, казва нумерологът.

А следващата огледална дата, на която можем да разчитаме на късмет е на 7 юли.