Астрологът Гал Сасон коментира в предаването „Преди обед“, че 15 ноември е важна дата, защото имаме новолуние в Скорпион.

Това е и първият ден, в който Марс отново ще се движи напред, след като е бил ретрограден от 10 септември, причинявайки много щети на хората.

На 29 ноември и на 14 декември ще имаме затъмнения в Стрелец и Близнаци. Те ще забързат нещата, които се случват, докато се стигне до 21 декември – тогава ще имаме голямо съединение на Юпитер и Сатурн.

То ще се случи за първи път от 20 години, но освен това за пръв път от 600 години насам ще се случи във Водолей и ще сложи началото на нова ера – Ерата на Водолея.

„На 11 и 12 февруари 2021 г. официално ще влезем в тази ера и ще имаме страшно много планети, които са във Водолей за първи път от хиляди години насам. Много вълнуващи неща се случват. Движим се далеч от Козирога, към Водолея, което ще донесе повече свобода и по-малко ограничения и консерватизъм", казва астрологът.

"Това, което се случва в България в момента, се нарича „завръщане на Юпитер“. То се случва на всеки 12 години и е като целувка от Господ. Означава експанзия, възможности, отваряне на нови врати. Скоро ще започнете да го усещате – към края на тази и началото на другата година. Българите като цяло ще се почувстват по-щастливи“, предвижда астрологът.

Какво още каза Гал Сасон – вижте в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!