2 месеца след ремонта на ремонта - отново има дефекти по улица "Граф Игнатиев". Част от настилката на кръстовището при църквата „Свети Седмочисленици“ се надигна. 

Снимка: btvnovinite.bg

Заради дефектите временно беше спряно и трамвайното движение в събота. От общината обясниха за bTV, че дефектите вече са отстранени за сметка на изпълнителя.

Снимка: btvnovinite.bg

Припомняме, че преди точно 2 месеца - година след края на мащабната реконструкция, отново имаше дефекти в отсечката с улица „Цар Иван Шишман", като тогава 3 дни минаването на автомобили през кръстовището при „Свети Седмочисленици“ беше забранено. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Сега, в момента, трамваите могат да минават, но вчера не можеха. Това се беше издуло и пречеше да минават свободно. Защо един единствен път не могат да го направят като хората? Винаги трябва да е ремонт след ремонт, след ремонт“, кaзва очевидецът на появилата се неизправност Николай Будев.

Снимка: btvnovinite.bg

За мен е необяснимо защо нещо, което вече е преправяно, пак е така направено. Миналото обяснение на общината беше заради ниските амплитуди и компенсацията на разширяването на настилките. Всичко това досега трябваше да е решено. На всяка пряка на улица „Граф Игнатиев“ забелязваме подобни дефекти“, казва Андрей Зографски от „Спаси София“.