Любо Симеонов срещу американеца Уест Симс е основният мач на предстоящата гала вечер "MAXFIGHT 27".

Професионалния турнир по ММА от българската бойна верига ще се проведе на 9 юни в столичната зала "Арена Армеец". В Гала вечерта са предвидени 10 мача,  в които освен Любо Симеонов ще участват още бойците Росен Димитров , Никола Дипчиков и Деян Топалски.  В третият си мач по смесени бойни изкуства Любо Симеонов - Гребеца ще има за съперник високия 206 сантиметра и 126 кг. американец Симс,  който има актив от 23 победи и 12 загуби. Американецът е бивш участник в "Ultimate figter" и "Strikeforce" . Боецът Симеонов пък е висок 200 сантиметра и тежи 122 килограма.

В 27-ото шоу на "MAXFIGHT" на 9 юни ще бъде даден и старта на битката за Шампионския пояс в категория до 93 килограма. В сблъсък за първото място ще участват 8 бойци между които и чужденци. Носителят на пояса , който се изработва в САЩ и е от чисто злато,  ще бъде определен в края на месец декември отново в столичната зала "Арена Армеец". От 10-те мача на вечерта  4 ще са от Гран При за Шампионския пояс в кат. до- 93 кг. До сега в историята на  българската бойна верига е връчен само един пояс на Румен Димитров- близнака  в кат. до - 77 кг.


Продажбата на билетите за професионалния турнир по ММА на 9 юни,  стартира в понеделник - 7 май. Билетите са с цена 10, 15 и 20 лева .Съоръжението е с капацитет 13 000 хиляди места , като организаторите на "MAXFIGHT 27" са предвидили 1000 места във ВИП сектора около ринга. Най – вероятно срещите на гала вечерта за първи път  ще се проведат в Клетка , а не както до сега на ринг.