Защитникът на Славия Виктор Генев призна, че целта на тима през този сезон е да се пребори за място в зона "Лига Европа", както и да спечели Купата на България.

"С грандовете играем много добре, но губим точки от Сливен и Берое. Това са отбори, които трябва да бием. Всеки мач трябва да излизаме да играем и да печелим. Трябва да влезем в тройката и ако може да вземем купата. Целта ни е да се класираме за евротурнирите", заяви Генев.

Бившият защитник на Левски коментира и защо е приел офертата на тима от "Овча Купел".

"Основната ми цел беше да играя всеки мач. Ако искам да излизам в чужбина и да играя за България, трябва да играя всеки мач. Последната година в Левски играх в два мача, което за млад футболист не е много хубаво, защото губиш форма и тренинг. Това бе причината да приема офертата на Славия. Ако имам късмет, ще изляза в чужбина. Това зависи само от мен. Така са решили, така са направили. Не се сърдя на никого. За мен е важно да играя. Дали в Левски или Славия няма значение. Щом са решили да вземат друг играч да играе, няма проблеми. Важното е, че не ми правиха спънки да ходя в Славия", призна Генев.