„Това е расова дискриминация. Искам да свика специална пресконференция до петък, на която да се извини. Иначе ще го съдя”, заяви специално за Sportal.bg футболистът на ЦСКА Еуген Трика по повод обидите на Караджинов, който го нарече „румънски циганин”.

„Ако му се плаща да се прави на велик. Давам му срок до преди мача на нашия тим срещу Черноморец. Не може да говори такива глупости. УЕФА се стреми към точно обратното. Да предотврати подобни инциденти и да има феърплей на терена. Камерите са заснели всичко. Вижте как се прибира в съблекалнята”, сподели обиденият играч.

„Не съм го псувал. Говорих си само със съдията. Обяснявах му, че Караджинов се опита да ме удари с лакът. Това беше”, завърши най-добрият футболист на армейците в дербито срещу столични Локомотив, завършило с разгромното 4-1 в полза на ЦСКА.

Както е известно скандалът между двамата избухна още на терена след едно спречкване в центъра на игрището. Веднага след срещата афектираният Караджинов нарече Трика „румънски циганин”, което предизвика грандиозния скандал.

СТАНИМИР МЛАДЕНОВ

ВИЖ СКАНДАЛНОТО ИНТЕРВЮ НА КАЛОЯН КАРАДЖИНОВ ВЪВ ВИДЕО  СЕКЦИЯТА НА SPORTAL.BG