Директорът на националния отбор по футбол Наско Сираков даде пресконференция преди световната квалификация с Кипър. Според него, ако България постигне победа в утрешната среща, то привържениците ще напълнят стадион за следващия мач с Ейре.

"Виждам желание и блясък в очите на футболистите. Ако бием Кипър, убеден съм, че на мача с Ейре няма да има празна седалка. Ще ги посрещнем подобаващо на българска земя", заяви Сираков.

Наско Сираков сподели и мнението си за предстоящия мач с Кипър.

"Кипър не е отборът, който познаваме от преди 10 години. Смятам, че Ейре ще загуби точки не само от нас. Надявам се да го направят два пъти срещу Италия. В наш интерес е "скуадра адзура" да спечели срещу ирландците", каза още Сираков на днешната си прескофенренция.

"Валери Божинов се чувства добре, а и всички виждаме огромното му желание да играе. От друга страна и той е наясно с нашите проблеми в нападение, но окончателното решение дали ще играе, ще бъде взето утре", завърши директорът на националния отбор.

Той допълни, че капитанът на младежкия национален отбор Николай Михайлов е повикан в отбора не заради баща си, а защото има необходимите качества.