Отборът на Нафтекс ще изиграе днес поредната си контролна среща. Обновеният отбор на Георги Василев ще излезе срещу новия член на Югоизточната „В” група Странджа Металург (Средец) от 18,00 часа на стадиона в квартал Долно Езерово. Треньор на отбора е Панайот Горов, който има над 100 мача с екипа на Нефтохимик.

 В същото време нападателят Иво Паргов продължава терапията си в медицинския център на Нафтекс. Той сподели, че се чувства значително по-добре и още от понеделник ще се включи в тренировките на отбора на лагера във Велико Търново. Паргов обърна глезен в сряда по време на двустранната игра.

 Днес следобед в отбора на Нафтекс се очаква да пристигнат двама нови футболисти на проби. Те ще играят в мача със Странджа Металург, в който ще вземе участие и Владимир Зафиров. Днешната проверка ще бъде решаваща за младия футболист, идващ от Конелиано. След мача спортно-техническия щаб на отбора ще прецени дали на халфа ще бъде предложен договор. Също днес Гочето ще реши кои от футболистите ще заминат за Старопрестолния град и кои ще отпаднат от сметките му за новия сезон, като те най-вероятно те ще подсилят третодивизионния Поморие.