Дейвид и Виктория Бекъм са наели дизайнерката Кели Хопън, която да се заеме с обзавеждането на новия им дом в Лондон за 45 милиона британски лири, съобщи Контактмюзик. Целта е децата на двойката да понесат по-лесно преместването от Лос Анджелис и да не изпитат чувството на носталгия.

Семейство Бекъм, които имат трима сина и дъщеря, се надяват да купят за 45 милиона дом в Лондон, след като се завърнат в Англия, и се надяват американската интериорна дизайнерка Кели Хопън да им помогне по-лесно да се приспособят към живота далеч от Лос Анджелис. Навремето Хопън е отговаряла да интериора в дома на Бекъм в САЩ. Тя е обзавела стаите на синовете на двойката според техните лични виждания и вкусове.

Според в. "Дейли стар" Кели Хопън е получила неограничен бюджет, за да се погрижи за обзавеждането на лондонската къща. Виктория и Дейвид Бекъм наскоро продадоха имението си във Великобритания, наричано Бекингамски дворец, както и автомобилния си парк за 12 милиона британски лири, за да си купят новия дом в Лондон. Все пак семейството ще прекарва
ваканциите в Лос Анджелис.

"Те искат калифорнийско слънце за децата, но и британската образователна система. Така ще извлекат най-доброто от двата свята" - заяви близък до двойката.