Константин Таквор от MasterChef: Стресът и напрежението са уникални - няма нищо нагласено

"Стрес, време, непознаване на продуктите и късмет", обяснява той причините за отпадането си от кулинарното шоу

btvnovinite.bg

Публикувано в  11:13 ч. 18.04.2021 г.

След избора на десетте най-добри хоби готвачи в седмия сезон на MasterChef, битката за титлата и за наградата от 100 000 лева навлезе в решителната си фаза. В кухнята на MasterChef останаха най-добрите десет, а в сряда от състезанието отпадна актьорът Константин Таквор. Един китайски специалитет се превърна за него в "китайско мъчение" и го изкара от състезанието завинаги.

"Тънкостите на китайската кухня се усвояват доста дълги години и със сигурност е нещо, което ще ме предизвиква и ще продължавам да се опитвам да навлизам в него", каза Таквор.

"Стрес, време, непознаване на продуктите и късмет", обяснява той причината за отпадането си от кулинарното шоу.

Той споделя, че е влязъл в шоуто, за да се забавлява, но в един момент се е изнервил и не е бил вече себе си - затова решава да готви и... каквото стане.

"Стресът и напрежението са уникални - няма нищо нагласено, ние не знаем какво готвим, нито знаем какво ни предстои да готвим", каза Таквор.

"Всичко е реално и трябва да се случи за определено време", допълва той.

"MasterChef за мен беше нещо абсолютно непознато допреди няколко месеца, защото не гледам телевизия от 2008 г.", каза Таквор.

"Мои приятели ми споменаха за предаването. И аз си казах, че е време да си сверя часовника и да видя дали това нещо ще ми донесе позитивизъм и удоволствие", допълва той.

"Майка ми е доста виновна да се запаля по кулинарията. Тя ни показа от деца как да си приготвяме кесове, баници и всякакви сладкиши. С брат ми сме оцелявали сами и сме си готвили, тъй като имахме работещи родели в центъра на София, а ние живеехме в къща в Банкя", спомня си той.

Вижте какво още сподели Константин Таквор във видеото горе.

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече