Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов обяви, че се надява отборът да продължи да подобрява играта си и в домакинския мач срещу Пирин (Гоце Делчев) от втория кръг в "А" група.

Двубоят е утре от 18.00 часа на стадион "Христо Ботев".

"Нашият отбор трябва да продължи да подобрява играта си и да усъвършенства своя стил във всеки един мач. Искам да видя точно това в двубоя срещу Пирин. Очаква ни среща с много добре организиран противник, който се отличава с добър колектив и много силен отборен дух. Смятам, че напълно заслужено Пирин първи си осигури оставането в "А" група през миналия сезон и тази година ще бъде готов да създаде проблеми на всеки един съперник", заяви Стоилов.

Той намекна, че ще направи промени в стартовия състав с оглед на предстоящия първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу германския Щутгарт в четвъртък.

"Възможно е да направим някои промени в нашия състав. Който и да излезе на терена обаче, е длъжен да даде максимума от себе си и да покаже, че заслужава да бъде част от отбора на Ботев", заяви Стоилов.