Наставникът на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов сподели очакванията си преди мача с Черноморец. Двубоят е в неделя (31 март) от 17 часа на "Лаута".

"Чака ни не лек мач срещу добре подреден и организиран отбор, какъвто е Черноморец. Имахме възможност да наблюдаваме два от мачовете им. Знам, че имат кадрови проблеми, но и при нас е така. Мечечиев и Стамов твърдо отпадат за мача, а до последно ще се чака за Кирил Котев и Костадин Марков.

Очаквам победа от моя отбор. Това се явява ключов мач и при успех ще увеличим точковия актив. Надявам се да направим всичко възможно, за да спечелим. Четирите загуби поред на Черноморец не се дължат на слаба игра, а на лошо стечение на обстоятелствата. Срещу Левски и ЦСКА в никакъв случай не стояха по-лошо от съперниците си. Играят много дисциплинирано и затова очаквам доста оспорван мач.

При всички положения на футболистите не им е безразлично какво ще стане с отбора след края на сезона. Засега всичко е точно. Преди два дни собственикът на клуба Веселин Марешки обяви премия за победа малко повече от двойната. Не е казал окончателно, че си тръгва.

Да се надяваме, че може да си промени мнението. Може би и от нас ще зависи, ако го радваме с добри резултати. Така че ще направим всичко възможно да съберем
колкото може повече точки и да направим по-добро класиране и с добри игри да го накараме да си промени решението за оттегляне", призна Генов.