Двама нови футболисти дойдоха на проби в Черноморец (Бургас), но старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров ще се занимае детайлно с тях след гостуването на Локомотив (Пловдив). Бургазлии гостуват на Лаута в неделя, 31 март, от 17.00 часа.

Информацията за тях е, че са от африкански произход, на 20 и 22 години са и са препоръчани на ръководството от приближения мениджър Николай Ишков. В последните два месеца в Черноморец минаха още четирима играчи на тестове, но Херо бързо-бързо ги отпрати.

Черноморец направи последна тренировка в Бургас, а в събота пътува за Пловдив. Херо е планирал едно занимание на терена на Градския стадион Пловдив, след което ще стане ясно и на кои играчи ще се разчита.

Завърналият се преди 2-ия пролетен кръг полузащитник от Буркина Фасо Исуф Уатара е напълно готов за игра и вероятно ще излезе срещу пловдивчани. Той и Гаел Нлундулу бяха основната заплаха през есента за противниковите врати, заедно с продадения в Украйна Яник Боли. За съжаление обаче, Гаел най-вероятно ще остане на резервната скамейка, тъй като е готов за не повече от 20 минути.Добрата новина е, че защитата на Черноморец вече е в пълен състав, след като към отбора се присъединиха възстановените Георги Терзиев и Тихомир Трифонов. Халфът Лъчезар Балтанов също ще се качи на клубния автобус.