Първият сигнал идва от М. Пенкова от София, която иска да благодари на полицията. Нашата зрителка ни пише, че на 13 ноември е пътувала за провинцията, но открила, че и липсва предната регистрационна табела. Служители на МВР са я открили и върнали.

Вторият сигнал е от Карлово. На 50 метра от центъра на града царува истинска свинщина, пишат хората подали сигнала. Те се надяват, че когато боклукът бъде показан, местните власти ще ги хване срам и ще се размърдат.

Третият сигнал е от столичния квартал „Дружба”-1. На снимките ясно се вижда ромска къща, превърнала се в сметище. Марина, която ни праща снимките, разказва, че постоянно се пали огън, а лично тя е викала пожарната.

Преди време bTV е правила репортаж за тази къща, като тогава от общината обещаха да да се погрижи, но все още не е направила нищо.  

Следващият сигнал е от Варна. Наш зрител ни е пратил снимки от плажа, където ясно личи как двама мъже товарят пясък в микробус.

Последният сигнал е от Ихтиман. Зрители ни пратиха видеа, които показват как в две кръчми, разположени в два блока, се вихрят купони до ранни зори. Сигнали за нощните празненства са подавани постоянно, но никой не е реагирал.

Заместник - кметът на Ихтиман Стефан Патъров заяви пред bTV, че трябва и двете страни да се срещнат при кмета, където да се разберат. Ако собствениците на заведенията не престанат, ще бъдат взети мерки, обеща заместник - кмета. Двете заведея вече са глобявани, а ако се наложи, ще бъдат затворени, заяви още Патъров.