-10 градуса не пречат на празнуващите жени. Нещо повече, водят ги право там, където дрехите изчезват бързо. Доказателството, че стриптийзът вече не е само за мъже е неоспоримо по празниците и на модерните напоследък момински партита.

“Повечето са между 20 и 30-годишни, по-платежоспособни. Дами, които наистина могат да си позволят да оставят хубав бакшиш, да си поръчат персонален стриптийз”, каза Илко Илиев – собственик на клуб.

Понякога дамите атакуват като истински мъже. Не липсват неприлични предложения, които бъркат танца с нещо друго.

"Смятат, че човека, който е срещу тях, не е нищо повече от една мръвка месо...И затова повечето си мислят, че едва ли не като му платят могат да получат всичко”, каза Илиев.

Стриптийзьор се оказва мръсна дума. Терминологията в бранша се води от строги закони. Разликата между стриптийзьор и еротичен танцьор е доста тънка.   

През последните осем години Крис се съблича пред публика два или три пъти седмично. Кризата се усеща и тук - от около 700 лева бакшишите падат на стотина на вечер. През деня работи в автосервиза си. Не му пречи, че нощната му смяна всъщност не е много според идеите за морал.

Най-щастливи българките били когато видят еротичен полицай на частното си парти.  Най-големият страх на събличащите се мъже пък е от собствените им жени.