Още една холивудска звезда вече е в България! Брус Уилис кацна у нас, за да се присъедини към Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Чък Норис и Джейсън Стейтъм за снимките на суперпродукцията "Непобедимите 2". Той предпочете да избяга от суматохата в столицата и изненадващо кацна на летище Пловдив, където утре вероятно ще започне да снима.

Междувременно министър-председателят Бойко Борисов посети снимачната площадка на филма "Непобедимите 2". В пълна секретност премиерът стоя 40 минути в киноцентъра в Бояна.

Точно в 13:00 на обяд министър-председателят пристигна на снимачната площадка в компанията на министъра на културата Вежди Рашидов и футболната легенда Христо Стоичков. Там премиерът се е срещна с холивудската легенда Арнолд Шварценегер.

Двамата са разговаряли за киноиндустрията у нас. Терминаторът е споделил, че родината ни има добра репутация в Холивуд като едно от надеждните места за снимане на филми. В края на срещата Арнолд Шварценегер е получил няколко подаръка - копие на пищов кремъклия, албум на Христо Стоичков, скулптури на Вежди Рашидов и албум на България. Борисов пък е получил като армаган легендарния меч на Конан Варварина от едноименния филм.

Въпреки силния дъжд, и днес се работи по моста до Деветашката пещера, който се изгражда специално за суперпродукцията "Непобедимите 2". Той не е бутафорен декор, а съвсем реално съоръжение, което ще остане за ползване и след края на снимките.

Повечето от хората от село Деветаки вече знаят, че при тях ще се снима холивудски филм и се вълнуват от срещата с едни от най-големите звезди от световен мащаб. Някои дори се надяват да посрещнат "непобедимите" като гости.