Модата през годините се променя. Това важи и за сериалите на мексиканската компания Телевиса. На малцина е известно, че най-скъпите дрехи в една теленовела са булчинските рокли. И макар да ви се струват претрупани, за зрителите преди години тези тоалети стават извор за вдъхновение. Дори има жени, които поръчват точно копие на роклите на своите любими актриси от сериали.

През далечната 1987 Вероника Кастро и Гийермо Капетийо се вричат във вечна любов в "Дивата Роза". Това е втората сватба в сериала, затова и стилистите са решили да заложат на рокля в син цвят.

Сватбите на Талия в сериали са няколко. През 1992 година актрисата облича булчинска рокля в "Мария Мерседес". Тази рокля е и една от най-претрупаните. През 1995 година булката е къде-къде по-стилна в теленовелата "Мария от квартала".

През 1997 година сме подбрали снимки от сериалите "Есмералда", "Добри хора" и "Мария Исабел". Булките са съответно Летисия Калдерон и Нора Салинас, Пати Мантерола и Адела Нориега.

2000 година се оказва "нестандартна" за булките в сериали. Така например Арасели Арамбула се венчава в розово в "Прегърни ме много силно", а Кейт дел Кастийо застава до младоженец в много нетипично облекло в "Рамона".

Последната сватба от галерията ни е в сериала "Господарката ти", а булката е Лусеро.

Вижте тук цялата сватбена галерия.