Катастрофата е станала тази нощ около 2.30 часа. В автомобила са пътували две момчета и две момичета. Те са се ударили в крайпътно дърво. При удара двете момчета са загинали на място. Двете момичета, които са се возили на задната седалка са пострадали тежко. Едното момиче е на 15 години и е с контузия на главата и фрактура на бедрото и таза, другото, на 17 години, е с фрактура на главата. И двете пострадали са настанени в болница "Св. Анна" във Варна.

Двете момичета са сестри и са от Варна. Момчетата са от Червенци. При удара на автомобила в крайпътно дърво двете момчета са загинали на място. Още няма яснота кой е управлявал автомобила. Момичетата са се возили на задната седалка. Пострадали са тежко, но са без опасност за живота. И двете са настанени в болницата "Св. Анна" във Варна. Предстои техническа експертиза за установяване причините за инцидента.

***

Пътните настилки навсякъде в страната са мокри. Сняг превалява на магистрала "Тракия" в района на Нови хан, на прохода Шипка, в Родопите, по високите места в Софийска, Пловдивска, Смолянска и Благоевградска области. Поради мъгла е намалена видимостта в Плевенско и по пътя Обзор- Слънчев бряг.