Той се казва Monyx и засне първия си самостоятелен видеоклип. В него участва и актрисата от "Стъклен дом" Радина Кърджилова! Кой стои зад псевдонима Monyx – разказва  репортажът на Кристина Владимирова...

"Coffee Is Over" е една история за края на любовта и за това как никога не трябва да горим мостовете, по които вече сме минали...

"Историята е моя. Цялата тази емоция, която я има в текста е моя. Това са изживяни неща”, казва Симеон Лозанов – Monyx. "Няма нищо хубаво в това, когато някои хора се разделят, но така или иначе в живота на човек се появява някой и изчезва - това са нормални неща, но мен не разтърсват такива работи, емоционално ми въздействат много и винаги ги обръщам в музика след това”, споделя изпълнителят.

В клипа към парчето не участва жената, вдъхновила тази песен. Но участва младата актриса Радина Кърджилова. Monyx обяснява, че тя, като истински професионалист, не се е притеснила от любовните сцени. Което не може да се каже за него! "Предвид това, че не съм актьор на мен не ми беше толкова лесно”, разкри Monyx и обясни, че едно-две питиета са му помогнали да превъзмогне притеснението си.

За широката публика Симеон Лозанов или Monyx може да не е познато лице, но сред меломаните той е доста известен. С музика се занимава откакто се помни, а професионално - вече 15 години. Той е човекът, който събира "Кокомания". Поредното разделяне на групата е моментът, в който Monyx решава да продължи сам. "Вариантът беше или да спра да свиря, или да направя нещо сам. И така реших, че трябва да направя нещо сам, но аз продължавам да работя със същите музиканти”, каза музикантът.

Сега всичко за него е различно, защото трябва да застане сам пред светлините на прожекторите. "Различно е когато има микрофон пред теб. Аз съм свикнал пред мен да има китара вече 15 години и винаги да има някакъв фронтмен, който да води нещата изключително добре и аз се чувствам винаги спокойно отзад и комфортно.”