Американци плащат по 5 долара на минута, за да гледат и разговарят с български момичета в Интернет. Услугата се нарича "еротичен видеочат" и може да бъде ползвана само от чужденци.

Галя е на 24 години. Тя е модел в еротичен видеочат. В студиото е сама, а чрез камерата я наблюдават потребители на Интернет от чужбина.
Ако искат да се съблече пред тях, чужденците плащат за всяка секунда в нейната компания.

"Аз лично не се притеснявам да се покажа, тъй като мисля, че работата не е срамна. В смисъл, че няма нищо, което да се крие, нищо което да ме притесни. В крайна сметка това съм си аз. И какво, харесвам си тялото, защо да не си го показвам, било то и по Интернет", казва Галя.

Еротичният видеочат е изцяло съобразен с българското законодателство, твърдят от фирмата, за която работи Галя. Моделите са около 20, между които има и мъже. Всички са на трудови договори, с платени осигуровки. Изискванията са навършени 18 години. Владеенето на английски език и перфектния външен вид не са задължителни.

"Има хора, които са ме карали да се обличам. Аз съм била почти изцяло гола, а са ме карали да се облека напълно. Едва ли не до якето с шала и така нататък. Просто това ги възбужда", споделя еротичният модел.

Всички потребители на видеочата са от чужбина. Те се съобразяват с определени правила, когато разговарят с моделите. Според Галя, някои клиенти търсят само приятелски разговор, без да я виждат гола.

"Тези, които вече са ми станали, тъй наречени, постоянни клиенти, постоянно твърдят, че ще дойдат в България и искат да ме видят на живо", добавя Галя.