bTV Новините празнуват 20-ия си рожден ден с най-високата оценка от зрителите!

Това сочат резултатите от национално представително проучване на "Маркет Линкс".

Зад успеха стои усърдният труд на екип от професионалисти. Срещаме ви с един от тях.

Преди повече от 20 години Константин Караджов избира журналистиката за своя професия.

Снимка: btvnovinite.bg

„Аз съм закърмен още от началото с истинската журналистика, за това, че ние сме винаги коректив на властта! И винаги това ме е водело. Ако нямах тази възможност да играя тази роля, нямаше да продължа да бъда в тази професия вече 20 години“, казва Константин Караджов.  

Снимка: btvnovinite.bg

Отразявал е едни от най-значимите политически събития в страната като репортер на bTV Новините. След това става и водещ на сутрешния блок. 

Всеки ден в 10 сутринта продуцентът обсъжда с колегите си - какво и как ще бъде излъчено в 7 вечерта. По най-добрия начин, посочва продуцентът.

Снимка: btvnovinite.bg

След над 100 телефонни разговора и десетки редактирани репортажи е време за емисията в 19. 

„Да задържиш доверието на зрителите, а дори и да го увеличиш във времена на предизвикателства, е най-доброто признание за ролята на bTV Новините. Това е и доказателство за нуждата от професионална, обективна и независима журналистика за всички хора в България преди, сега и за в бъдеще“, отбелязва и Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV Media Group. 

А обещанието на екипа на bTV Новините - да продължи да отстоява принципите си и всеки ден да  се борим за доверието на нашите зрители.