Двамата близнаци на народния представител Димчо Димчев са счупили челюстта на сержант Андрей Несторов при сбиване, пред дискотека "Бакарата".

Близнаците влезли в дискотеката снощи и започнали да спорят с Несторов и брат му за заети от тях места. Към шест сутринта Александър Димчев и сержант Несторов се сбили пред дискотеката. Братята им ги разтървали, но малко по-късно близнаците Димчеви се нахвърлили върху Несторов.

БТА допълва, че в побоя участвали и двама от охранителите на дискотеката.

Близнаците са били задържани днес на обяд за 24 часа.

 Полицията все още издирва охранителите, които са хасковски граждани.

Главният секретар на МВР полковник Бойко Борисов е дал разпореждане да се затвори дискотека "Бакарата".

За случая са уведомени министър-председателя Симеон Сакскобургоски и председателя на парламентарната група на НДСВ Пламен Панайотов.

Депутатът от НДСВ Димчо Димчев, заяви за Би Ти Ви, че случаят е много неприятен. Той е бил в дискотеката заедно със съпругата, двете си деца и техните приятелки до 4 часа сутринта. Два часа преди инцидента е напуснал дискотеката. До тогова според него и двамата му сина са употребили много малко алкохол.

Подробности около случая той е научил днес в полицията.

Според Димчев става въпрос за два инцидента,  като само един от синовете му е намесен в един от тях. Димчев категорично отрече пред Би Ти Ви, което и да било от момчетата му да е нанасяло ударите,  довели до счупването на челюстта на сержант Андрей Несторов.

Депутатът от НДСВ, твърди че е имало свада между единиятму син и пожарникаря, вътре в дискотеката. След краткото сдърпване между тях, при което Несторов е ударил няколко шамара на момчето, и двамата сина на Димчев напуснали дискотеката.

 Според депутата малко след това бодигардове от дискотеката са изхвърлили Несторов и са му нанесли побой.