Чакането си заслужаваше! "Стъклен дом" се завръща ударно с премиера в два поредни дни – на 26 и 27 септември от 20:00 часа с продължителност по два часа. Това разкриха младите актриси Луиза Григорова и Радина Кърджилова в предаването "Тази сутрин”.

След едномесечна почивка през юли, в момента снимките на сериала текат с пълна сила и Луиза и Радина споделят, че понякога им се налага да снимат по цял ден, но накрая всичките часове тежка работа си заслужават.

Чаровниците споделят, че "Стъклен дом” е наистина много добър трамплин за техните кариери. И двете дължат участието си в сериала единствено на таланта си, с който са успели да впечатлят екипа на "Стъклен дом” на кастингите.

Въпреки че са още доста млади, актрисите не се притесняват от любовните сцени, които снимат в сериала. Най-трудното е друго: "Може би сцените, които изискват по-голяма нагласа и концентрация, по-емоционалните сцени, за които ти е нужно да влезеш в едно определено състояние”, каза Радина.

Какво ще се случи със Сиана?

Радина Кърджилова споделя, че още на старта на новия сезон зрителите ще видят героинята й Сиана в много драматична сцена. Но, спокойно! След това всичко се стабилизира. "Моята героиня в един момент ще има нова любовна история”, разкри Радина. В началото на новия сезон ще видим Сиана по-нацупена и много мнителна, но Радина разказа, че това скоро се променя. "След това се укротява, започват да я интересуват други неща и тогава идва голямата любов, която все още не сме достигнали.”

Какво ще се случи с Алекс?

Аз все повече започвам да се различавам от Александра. Напоследък е доста наивна и може би наистина е завладяна от парите. Когато нещата с Хари потръгнаха, тя започна да си мисли, че може да е като него: да е свободолюбива, но според мен Александра е едно детенце, израснало в много пари и фактът, че няма много я подтиска. Въпреки че се опитва да се прави на готина и да не го показва по никакъв начин, но това съвсем скоро ще излезе.

Целият разговор с двете чаровни млади актриси можете да видите в прикаченото видео.