В медикаментозна кома след черепно-мозъчна операция е 15-годишният Мустафа Мустафов от с.Кесарево, Стражишко, който е сред пострадалите при вчерашната тежка катастрофа край стражишкото село Джулюница. Това съобщи за БТА д-р Даниел Илиев, управител на Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново.
    
Няма опасност за живота на Стефани Кисимова(17 г.) и на Ерхан Асанов(33 г.), водач на БМВ с търновска регистрация. Те също са от с.Кесарево и са пътували заедно с Мустафа към Велико Търново.
    
По данни на полицията инцидентът станал  около 16.50 часа вчера на прав участък от главния път София - Варна  в района на моста над р.Стара река край с.Джулюница, община Стражица.
    
По неясни до момента причини търновският автомобил се завъртял върху мокрия асфалт и се сблъскал с движещият се в насрещното платно "Опел Тигра" със софийска регистрация, управляван от Мартин Андреев(32 г.) от Разград.

При удара на място са загинали водачът на софийската кола и пътуващото с него момиче. По случая е образувано досъдебно производство.