Прелестната дъщеричка на Том Круз и Кейти Холмс Сури оглави класация за най-модерно облечените деца на звезди, като измести синовете на Дейвид и Виктория Бекъм и елегантната дъщеря на Mадона Лурдес, съобщи Фимейл фърст.

Гардеробът на 3-годишната Сури е само с дизайнерски дрехи, много от които са създадени специално за нея. Общата им стойност надхвърля 2 милиона британски лири. Заради изумителните си тоалети и сладкото си личице Сури вече е знаменитост със собствена тежест и много вестници й отреждат повече място, отколкото на кинозвезди.

На второ място е най-малкият син на Виктория и Дейвид Бекъм Крус, следван от по-големия им син Бруклин. Четвърта е дъщерята на Мадона Лурдес, пети е Ромео Бекъм. В челната десетка са също Джуниър Андре - синът на Кейти Прайс и Питър Андре, Шайло Джоли-Пит, синът на Гуен Стефани Кингстън, Попи - дъщерята на Джейми Оливър и дъщерята на Кейти Прайс и Питър Андре Принсес.

Класацията е направена с анкета сред 3000 родители за компанията за детско облекло "Адамс". Една четвърт от тях са казали, че им е приятно да обличат децата си като синовете и дъщерите на звездите. Повече от половината пък са купували на наследниците си дизайнерски дрехи.