Седемгодишно дете простреля с въздушна пушка приятел, съобщиха от областната дирекция на МВР в Добрич. Инцидентът е станал на улица в село Карапелит. Пострадалият С.Р. на 9 години е настанен с рана на главата в болницата в Добрич. Няма опасност за живота на момчето.
     
Д.С. произвел изстрела, докато двамата с приятеля си играели с оръжието. Досъдебно производство разследва обстоятелствата около произшествието, допълват от полицията.

Припомняме ви, че в последно време зачестиха случаите на подобни инциденти

На 9 февруари 2009 г. 9-годишно дете беше простреляно от свой връстник при игра с въздушна пушка в Пазарджик. Момчето е настанено в пловдивската неврохирургия в много тежко състояние.

Пред декември 2008 г. непълнолетно момче се простреля само с въздушна пушка в Дупница. То беше настанено в неврохирургия без опасност за живота.

На 16 юни 2008 година момче на 10 години беше простреляно с въздушна пушка от 14-годишния си приятел. Инцидентът стана в двор на къща в ивайловградското село Свирачи, където децата играели на "стражари и апаши".

На 30 март 2008 година 11-годишно момче беше простреляно с въздушна пушка в столичния квартал "Хиподрума". То беше прието в болница с повърхностна рана в областта на корема, без опасност за живота.

 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето