За по-малко от 10 минути на оживено кръстовище в София станаха четири катастрофи. За да избегне челен удар, автомобил на полицай се вряза в стълб. Докато неговите колеги реагират, на същото място станаха още три катастрофи.

Малко след 1 ч. следобед, автомобил с пловдивска регистрация прави ляв завой на кръстовището между "Тодор Александров" и "Одрин". След секунди следва зловещ сблъсък с личната кола на униформен полицай, която излита на тротоара, където в този момент, като по чудо, няма пешеходци.

Докато полицията реагира, само за пет минути, на същото място стават още три по-леки катастрофи, в които участват общо шест автомобила. Причината за всички тях са светофарите, които според хора от квартала не работят правилно от години.

Кръстовището на "Тодор Александров" и "Одрин" от години взима жертви. Този път не се стигна до фатален край, въпреки че на шосето, пред очите на видимо притеснените служители на реда, започнаха да изтичат литри бензин от двигателите на катастрофиралите автомобили. Никой не се сети да спре движението.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето